Workday
flow-image

Bagaimanakah Kewangan Boleh Menerajui Transformasi Digital

Sumber ini diterbitkan oleh Workday

Adakah organisasi kewangan anda bersedia untuk menghayati perubahan—sekali lagi? Kewangan akan memainkan peranan bersifat transformatif pada tahun 2020. Tibalah masanya untuk memikirkan semula strategi.

Bacalah kertas MGI Research “How Can Finance Lead in Digital Transformation”  untuK saranan tentang cara merancang, mengatur, dan membuat belanjawan untuk kerja pada masa hadapan. Bacalah sekarang.

Muat Turun Sekarang

box-icon-download

Medan yang diperlukan*

Sila bersetuju dengan syarat-syarat ini

Dengan meminta sumber ini anda bersetuju dengan terma penggunaan kami. Semua data dilindungi oleh Notis PrIvasi kami. Jika anda ada apa-apa pertanyaan lanjut, sila kirimkan e-mel kepada dataprotection@headleymedia.com.

Kategori berkaitan Pengurusan IT, Data Raya, Kecerdasan Perniagaan (BI), Pergudangan Data, BYOD, Kepenggunaan IT, Pengkomputeran Awan, Pematuhan, Sistem Pengurusan Kandungan (CMS), Pengurusan data, Perancangan Sumber Perusahaan (ERP), Kewangan & Pengurusan Kewangan, Pengurusan Infrastruktur, Pusat Data, Pengurusan Tahap Perkhidmatan, Pengurusan Proses Perniagaan, Pemayaan, Pengurusan Perkhidmatan, Pengurusan Projek, Kolaborasi