Slack
flow-image

Total Economic Impact™ Bagi Slack Untuk Pasukan Teknikal

Sumber ini diterbitkan oleh Slack

Slack telah melantik Forrester Consulting untuk mengendalikan kajian Total Economic Impact™ (TEI) dan memeriksa pulangan pelaburan (ROI) potensi yang  boleh direalisasikan oleh pelbagai syarikat melalui penggunaan Slack Plus atau Slack Grid. Tujuan kajian ini adalah untuk memberi kepada pembaca rangka kerja untuk menilai potensi impak kewangan daripada Slack kepada organisasi anda.

 

Muat Turun Sekarang

box-icon-download

Medan yang diperlukan*

Sila bersetuju dengan syarat-syarat ini

Dengan meminta sumber ini anda bersetuju dengan terma penggunaan kami. Semua data dilindungi oleh Notis PrIvasi kami. Jika anda ada apa-apa pertanyaan lanjut, sila kirimkan e-mel kepada dataprotection@headleymedia.com.

Kategori berkaitan Perisian, Aplikasi, Sistem Operasi, CRM, SaaS, Pangkalan Data, Pengurusan Dokumen, Perisan Perusahaan, Alat Pembangunan Sistem, Perancangan Sumber Perusahaan (ERP), Perisian Kumpulan, Perisian Aliran Kerja, Perisian Kolaborasi, Sumber Terbuka, Perisian Produktiviti, SD WAN, Rangkaian Ditakrif Perisian, Pengalaman Pengguna Akhir, AlOps, ITSM, DevOps, Pembelajaran Mesin, Data Mesin, Automoasi Data, AIM