Salesforce
flow-image

Panduan Penting: Mewujudkan Penanggung Insurans Yang Terhubung

Sumber ini diterbitkan oleh Salesforce

Bagaimana penyedia insurans am boleh menghasilkan pengalaman digital untuk semua. Sambil mereka berubah untuk usia pelanggan.

Perubahan digital semakin pesat. Ia mewujudkan dunia yang lebih pintar yang setiap orang dan segala perkara, terhubung: teknologi mudah alih dan sosial, dengan ketersambungan awan dan Internet Benda, tidak lama lagi akan menghubungkan berbilion peranti, sensor, proses, dan individu.

Penanggung insurans menyedari bahawa transformasi digital bukan lagi satu pilihan. Ia kunci yang menjamin masa hadapan, dengan mengubah kecekapan, memacu hasil, dan mengurangkan ancaman yang mengganggu.

Anda mesti bertindak segera, sekiranya tidak, anda terdedah kepada risiko anda ketinggalan – namun di mana anda boleh bermula?

Muat turun sekarang untuk tahu lebih lanjut!

Muat Turun Sekarang

box-icon-download

Medan yang diperlukan*

Sila bersetuju dengan syarat-syarat ini

Dengan meminta sumber ini anda bersetuju dengan terma penggunaan kami. Semua data dilindungi oleh Notis PrIvasi kami. Jika anda ada apa-apa pertanyaan lanjut, sila kirimkan e-mel kepada dataprotection@headleymedia.com.

Kategori berkaitan Pengurusan IT, Data Raya, Kecerdasan Perniagaan (BI), Pergudangan Data, BYOD, Kepenggunaan IT, Pengkomputeran Awan, Pematuhan, Sistem Pengurusan Kandungan (CMS), Pengurusan data, Perancangan Sumber Perusahaan (ERP), Kewangan & Pengurusan Kewangan, Pengurusan Infrastruktur, Pusat Data, Pengurusan Tahap Perkhidmatan, Pengurusan Proses Perniagaan, Pemayaan, Pengurusan Perkhidmatan, Pengurusan Projek, Kolaborasi