Oracle
flow-image

Apabila Komputer Belajar Tentang Manusia

Sumber ini diterbitkan oleh Oracle

Selama berdekad-dekad, persamaannya sama: Komputer boleh menjadikan kita lebih produktif, tetapi kita perlu meluangkan masa untuk belajar cara menggunakannya. Ya, lama kelamaan hal ini semakin mudah, tetapi kita masih perlu mempelajarinya, dan bukan yang sebaliknya.

Dengan mengajar komputer cara berbual dengan orang—dan bukan sebaliknya—kita berada di pinggiran untuk mendapat keuntungan yang besar dari segi kecekapan dan produktiviti.

Muat turun sekarang untuk tahu lebih lanjut!

Muat Turun Sekarang

box-icon-download

Medan yang diperlukan*

Sila bersetuju dengan syarat-syarat ini

Dengan meminta sumber ini anda bersetuju dengan terma penggunaan kami. Semua data dilindungi oleh Notis PrIvasi kami. Jika anda ada apa-apa pertanyaan lanjut, sila kirimkan e-mel kepada dataprotection@headleymedia.com.

Kategori berkaitan Kecerdasan Perniagaan (BI), Keselamatan IT, Sistem Pengesahan & Akses, Ancaman & Kelemahan IT, Pemulihan data, Pencegahan Kehilangan Data (DLP), Pemulihan Bencana, Keselamatan Mudah Alih, Keselamatan E-mel, Tembok Api, Pengurusan Log, Pengurusan Acara, VPN, Perisian Hasad, Keselamatan Titik Hujung, Keselamatan Rangkaian, Penyelesaian Keselamatan, Pengurusan Keselamatan, Kepenggunaan IT