Microsoft
flow-image

MSHUB2: 3 Cetusan untuk Melonjakkan Transformasi Digital Anda

Sumber ini diterbitkan oleh Microsoft

Bagaimana teknologi yang tepat boleh melonjakkan tempat kerja anda.

Tidak kira dalam industri mana anda berada, transformasi radikal sedang berlaku di tempat kerja, dan tekanan untuk menyesuaikan diri amatlah mendesak. Masalah yang dihadapi oleh syarikat semakin rumit, pekerja semakin bersifat seperti nomad, dan kolaborasi diberi keutamaan yang lebih tinggi. 

Sambil kerumitan, mobiliti dan kolaborasi di tempat kerja meningkat, organisasi mestilah menggunakan cetusan ini untuk melonjakkan transformasi. Cetuskan potensi kreativiti sebenar tenaga kerja anda, dan bina interaksi yang berharga dengan pelanggan anda menerusi alat yang membantu mereka berkolaborasi dan mencipta.

Muat turun sekarang!

Muat Turun Sekarang

box-icon-download

Medan yang diperlukan*

Sila bersetuju dengan syarat-syarat ini

Dengan meminta sumber ini anda bersetuju dengan terma penggunaan kami. Semua data dilindungi oleh Notis PrIvasi kami. Jika anda ada apa-apa pertanyaan lanjut, sila kirimkan e-mel kepada dataprotection@headleymedia.com.

Kategori berkaitan Perisian, Aplikasi, Sistem Operasi, CRM, SaaS, Pangkalan Data, Pengurusan Dokumen, Perisan Perusahaan, Alat Pembangunan Sistem, Perancangan Sumber Perusahaan (ERP), Perisian Kumpulan, Perisian Aliran Kerja, Perisian Kolaborasi, Sumber Terbuka, Perisian Produktiviti, SD WAN, Rangkaian Ditakrif Perisian, Pengalaman Pengguna Akhir, AlOps, ITSM, DevOps, Pembelajaran Mesin, Data Mesin, Automoasi Data, AIM