Kaspersky
flow-image

Forrester Wave™: Suit Keselamatan Titik Hujung

Sumber ini diterbitkan oleh Kaspersky

Sambil teknologi lama menjadi lapuk dan kurang berkesan, perlindungan tingkah laku yang lebih baik akan menentukan penyedia mana yang bakal menjadi pilihan utama. Vendor yang boleh menyediakan perlindungan tingkah laku yang kukuh merentas pelbagai OS, digabungkan dengan dasar keselamatan berasaskan risiko, meletakkan mereka di tempat yang membuatkan mereka berjaya menyampaikan pertahanan barisan hadapan dan titik hujung yang kukuh kepada pelanggan mereka.

Pemimpin keselamatan bimbang tentang persekitaran titik hujung mereka yang semakin rumit, ditambah pula dengan serangan berbilang peringkat yang maju yang melangkaui perisian hasad yang lazim.

Suit keselamatan titik hujung kini semakin banyak ditugaskan untuk memberi perlindungan daripada ancaman gaya bersasaran yang menggunakan berbilang peringkat melibatkan interaksi pengguna, rantaian eksploitasi, dan serangan berasaskan skrip.

Muat turun salinan percuma laporan Suit Keselamatan Titik Hujung Forrester Wave terkini di sini!

Muat Turun Sekarang

box-icon-download

Medan yang diperlukan*

Sila bersetuju dengan syarat-syarat ini

Dengan meminta sumber ini anda bersetuju dengan terma penggunaan kami. Semua data dilindungi oleh Notis PrIvasi kami. Jika anda ada apa-apa pertanyaan lanjut, sila kirimkan e-mel kepada dataprotection@headleymedia.com.

Kategori berkaitan Keselamatan IT, Sistem Pengesahan & Akses, Ancaman & Kelemahan IT, Pemulihan data, Pencegahan Kehilangan Data (DLP), Pemulihan Bencana, Keselamatan Mudah Alih, Keselamatan E-mel, Tembok Api, Pengurusan Log, Pengurusan Acara, VPN, Perisian Hasad, Keselamatan Titik Hujung, Keselamatan Rangkaian, Penyelesaian Keselamatan, Pengurusan Keselamatan