IBM
flow-image

Di Sebalik Penampilan Transformasi Digital

Sumber ini diterbitkan oleh IBM

Teknologi digital telah mengubah dinamik pasaran. Pelanggan menghendaki pengalaman yang lebih hebat, dan transformasi digital menjadi kunci untuk memenuhi jangkaan pelanggan yang berkembang dengan begitu pantas ini. Untuk bersaing dengan ketangkasan dan kecemerlangan CX yang diperlukan dalam era pelanggan ini, perniagaan anda mestilah bersifat digital.Dalam laporan Forrester ini, ketahui tentang peranan yang dimainkan oleh aplikasi pemodenan perusahaan, khususnya sistem rekod (SoR) dalam transformasi digital dan ketahui mengapa pelanggan tidak lagi menghendaki perhubungan pengguna-perniagaan tradisional.Singkap bagaimana perniagaan digital menggunakan teknologi untuk berjaya, dengan melayan dan mengekalkan pelanggan melalui:Menambah baik pengalamanMeningkatkan tawaranMeningkatkan ketangkasan operasiDan Banyak Lagi!

 

Muat Turun Sekarang

box-icon-download

Medan yang diperlukan*

Sila bersetuju dengan syarat-syarat ini

Dengan meminta sumber ini anda bersetuju dengan terma penggunaan kami. Semua data dilindungi oleh Notis PrIvasi kami. Jika anda ada apa-apa pertanyaan lanjut, sila kirimkan e-mel kepada dataprotection@headleymedia.com.

Kategori berkaitan CRM, ERP, OS Desktop/Komputer Riba, Sistem Desktop, Klien E-mel, Sistem Terbenam, Perkakasan dan Persisian, Komputer Riba, Linux, Mac OS, Pemproses, Klien Nipis, Naik Taraf dan Penghijrahan, Windows 7, Windows 8, Windows XP, Windows Server, Microsoft Office, Pengurusan IT, Data Raya, Kecerdasan Perniagaan (BI), Pergudangan Data, BYOD, Kepenggunaan IT, Pengkomputeran Awan, Pematuhan, Sistem Pengurusan Kandungan (CMS), Pengurusan data, Perancangan Sumber Perusahaan (ERP), Kewangan & Pengurusan Kewangan, Pengurusan Infrastruktur, Pusat Data, Pengurusan Tahap Perkhidmatan, Pengurusan Proses Perniagaan, Pemayaan, Pengurusan Perkhidmatan, Pengurusan Projek, Kolaborasi, Pengkomputeran Mudah Alih, BYOD, Pengurusan Peranti Mudah Alih (MDM), Mobiliti, iOS8, Android, Kepenggunaan IT, Pengkomputeran Mudah Alih, Penyelesaian Mudah Alih, Bluetooth, BYOA, Apple, Keselamatan Mudah Alih, Keselamatan Perusahaan, Aplikasi Mudah Alih, CRM, DevOps