DocuSign
flow-image

8 Amalan Digital Terbaik untuk Profesional IT

Sumber ini diterbitkan oleh DocuSign

Pakar industri meramal bahawa perniagaan yang berjaya akan tidak lama lagi menjadi 100% digital untuk semua transaksi. Cabaran utama ialah cara “bertukar menjadi digital” dengan cara yang betul. Untuk kebanyakan syarikat, perjalanan ini akan bersifat tokokan.

BusinessNewsDaily.com mencatatkan bahawa CIO dan pemimpin teknologi yang mempunyai minda perniagaan sedang beralih melangkaui fungsi sokongan kepada menjadi sebahagian daripada strategi dan operasi perniagaan keseluruhan. IT menyampaikan nilai ditambah, meningkatkan prestasi perniagaan, dan keselamatan yang lebih tinggi.

Kertas tentang amalan terbaik ini menggariskan lapan kaedah penting yang membolehkan pasukan membuat kemajuan yang bermakna dalam transformasi digital mereka.

 

Muat Turun Sekarang

box-icon-download

Medan yang diperlukan*

Sila bersetuju dengan syarat-syarat ini

Dengan meminta sumber ini anda bersetuju dengan terma penggunaan kami. Semua data dilindungi oleh Notis PrIvasi kami. Jika anda ada apa-apa pertanyaan lanjut, sila kirimkan e-mel kepada dataprotection@headleymedia.com.

Kategori berkaitan E-mel, Keselamatan E-mel, Pengarkiban E-mel, Perisian Pengurusan E-mel, Pengarkiban E-mel, Pengurusan Dokumen, Pengurusan E-mel, Perisian E-mel, Pemasaran E-mel, Pemesejan yang Disatukan, Microsoft Exchange, Perisian Pelayan E-mel, Perisian Komunikasi, Keselamatan E-mel, Ancaman E-mel, Spam, Perisian Pengarkiban E-mel, Pengkomputeran Mudah Alih, BYOD, Pengurusan Peranti Mudah Alih (MDM), Mobiliti, iOS8, Android, Kepenggunaan IT, Pengkomputeran Mudah Alih, Penyelesaian Mudah Alih, Bluetooth, BYOA, Apple, Keselamatan Mudah Alih, Keselamatan Perusahaan, Aplikasi Mudah Alih