BlackBerry
flow-image

Perisian Tebusan dan Pemulihan

Sumber ini diterbitkan oleh BlackBerry

Kos ganti rugi perisian tebusan global diunjurkan bakal mencapai $20 bilion pada tahun 2021. Jumlah ini merangkumi bukan hanya pembayaran tebusan, bahkan juga kos mendapatkan kembali dan pemulihan, kehilangan produktiviti, mudarat kepada reputasi, dan banyak lagi. Walaupun dengan risiko yang diketahui, banyak firma masih kurang bersedia untuk menghadapi serangan perisian tebusan dan akibatnya.

Taklimat penyelesaian ini melihat bagaimana portfolio perisian tebusan dan penyelesaian perkhidmatan BlackBerry mengurangkan risiko dan impak insiden perisian tebusan.

Muat Turun Sekarang

box-icon-download

Medan yang diperlukan*

Sila bersetuju dengan syarat-syarat ini

Dengan meminta sumber ini anda bersetuju dengan terma penggunaan kami. Semua data dilindungi oleh Notis PrIvasi kami. Jika anda ada apa-apa pertanyaan lanjut, sila kirimkan e-mel kepada dataprotection@headleymedia.com.

Kategori berkaitan Pelayan, Pelayan, Rangkaian, LAN / WAN, Rangkaian Mudah Alih, Alat Pengurusan Rangkaian, Keselamatan Rangkaian, Telekomunikasi, VOIP, 802.11, Integrasi Suara & Data, Rangkaian Wayarles, Wi-Fi, Infrastruktur Wayarles, Pengurusan Lebar Jalur, Pemantauan Rangkaian, Microsoft Office/365, Sistem Operasi, Perisian Pengarkiban E-mel, Perisian Awan