AWS
flow-image

Mentakrifkan Jurang Kemahiran dan Membina Pasukan Asas Awan

Sumber ini diterbitkan oleh AWS

Pelbagai organisasi semakin menyedari tentang jurang kemahiran IT —pemisah yang semakin luas antara teknologi berasaskan awan yang paling asas dengan keupayaan pakar IT dalaman untuk memanfaatkannya sepenuhnya. Namun, yang mengejutkan sedikit sahaja perniagaan telah mengakui sepenuhnya keseriusan masalah ini.

E-buku AWS ini menyediakan panduan tentang cara mengatasi jurang kemahiran ini— dengan cepat, berekonomi, dan menyeluruh. Dalam bahagian pertama daripada tiga bahagian ini, kami akan mula dengan mentakrifkan ciri-ciri jurang kemahiran, bagaimana ia terbentuk, dan mengapa terbukti sukar untuk merapatkan jurang ini. Kemudian kami akan memberi tumpuan kepada usaha mencetuskan transformasi dengan Pasukan Asas Awan anda. Selamat datang ke masa hadapan tempat kerja anda.

Muat Turun Sekarang

box-icon-download

Medan yang diperlukan*

Sila bersetuju dengan syarat-syarat ini

Dengan meminta sumber ini anda bersetuju dengan terma penggunaan kami. Semua data dilindungi oleh Notis PrIvasi kami. Jika anda ada apa-apa pertanyaan lanjut, sila kirimkan e-mel kepada dataprotection@headleymedia.com.

Kategori berkaitan Pengurusan IT, Data Raya, Kecerdasan Perniagaan (BI), Pergudangan Data, BYOD, Kepenggunaan IT, Pengkomputeran Awan, Pematuhan, Sistem Pengurusan Kandungan (CMS), Pengurusan data, Perancangan Sumber Perusahaan (ERP), Kewangan & Pengurusan Kewangan, Pengurusan Infrastruktur, Pusat Data, Pengurusan Tahap Perkhidmatan, Pengurusan Proses Perniagaan, Pemayaan, Pengurusan Perkhidmatan, Pengurusan Projek, Kolaborasi